Brut 172 just published in Excellent#2

  • HOME
  • OVER
  • Alphenberg
  • PROJECTEN DIVERS
  • Scapa
  • Ghyczy
  • Eric Kant
  • Partikuliere woning
  • Voss & Eric Kuster
  • Brut 172
  • Keukenzinnig
  • Odette Blum
  • Jacu Strauss
  • Hotel de Kazerne
  • Maas Architecten
  • Casa Ratsma
  • The Lobster & Ox
  • 2Blend
  • Paul Warmer
  • Betül Canbaz
  • Architectuurcentrum
  • EXT & INTERIEUR DIVERS
  • DESIGN
  • PORTRET
  • FOOD
  • MODE
  • PSV FIELD
  • VIDEO
  • CONTACT
  • FACEBOOK
  • PHILIPS future
  • Muziek

 

Een oude boerderij werd omgetoverd tot Toprestaurant en woonhuis. Hans van Wolde (eigenaar en chef) realiseerde samen met Niels Maier (interieurontwerp) een nieuwe droom. Het beste restaurant van Limburg en misschien wel Nederland.